Gespecialiseerd in het strippen van gebouwen

De aandacht voor hergebruik van bestaande gebouwen wint aan belang.

Het opnieuw vorm geven aan deze bestaande gebouwen begint met een goede voorbereiding en dus professionele ontmanteling.

Anthomel BVBA is dé specialist bij uitstek voor de binnenafbraak of het strippen van gebouwen.

  

Anthomel BVBA is actief in Vlaanderen alsook in Brussel en Antwerpen. We verzorgen zowel kleine als grote projecten. 

Ontmanteling van gebouwen

Anthomel BVBA zorgt voor de ontmanteling van bestaande gebouwen voor renovatie. We staan in voor het ontmantelen van zowel industriële gebouwen als private woningen.  

Binnenafbraak

Bij ontmanteling of ‘strippen’ van gebouwen - zoals het in de volksmond ook wordt gezegd - zorgt Anthomel BVBA o.a. voor het uitbreken van vloeren, muren, plafonds,... zowel manueel als met de nodige machines. Daarnaast zorgen we ook voor de voorzieningen voor bijvoorbeeld nieuwe trapopeningen. Kortom, Anthomel BVBA treft alle nodige voorbereidingen om daarna te kunnen starten met de heropbouw & renovatie. Met Anthomel BVBA worden oude panden en prachtige gebouwen nieuw leven ingeblazen!

 

Uiterst belangrijk is de professionele en veilige aanpak die Anthomel steeds voorop plaatst. De zaakvoerder zelf voert tevens controle uit op elke werf.

Professionele onderaanneming

Voor professionele onderaanneming is Anthomel tevens de ideale partner! Voor diverse takken in de bouw is Anthomel graag uw extra paar handen, wij bieden extra hulp in bouwprojecten. Ons goed georganiseerd team vakmensen beschikt over de nodige kennis en flexibiliteit.

 

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over de binnenafbraak en het stippen van gebouwen. Bel Anthomel voor een afspraak.